Serveis retolació d´interiors

VINILS DE TALL

Disposem de maquinària d'alta tecnologia en impressió de tall, amb la qual podem fer el teu projecte realitat.

VINILS IMPRESOS

Disposem de maquinària d'alta tecnologia en impressió de vinils amb la qual podem fer el teu projecte realitat.

VINILS VIDRES I APARADORS

Retolació d´aparadors i vidres, amb vinills, vinills de tall i impresos,complements de decoració, aplicació de pel.lícules protectores solars. Especialització en vinil microperforat.
VEURE MÉS

SENYALITZACIÓ D´INTERIORS

Sistemes de senyalització per a interiors que garanteixen una correcta orientació i seguretat en edificacions, centres de treball i espais públics tancats. Comptem amb una àmplia varietat d'opcions, des de les més convencionals i subjectes a normativa, fins a les senyalístiques de disseny més contemporani.
VEURE MÉS

RÈTOL DE LLUM EXTRAPLANES

Caixes de llum extraplanes (per a il·luminació d'imatges) il·luminades amb led d'alta lluminositat perimetralment i metacrilat òptic de 5 mm Marc abatibles per a l'extracció i col·locació de fotografies digitals.
VEURE MÉS

RÈTOL LLUMINOS A 1 CARA AMB PERFIL FRONTAL ABATIBLE.

Caixes lluminoses a 1 cara amb perfil frontal abatible. Inclou metacrilat blanc opal + protector transparent. Perfileria anoditzada plata. Il·luminació Led posterior amb lents simètriques de 160 º-170 º, estabilitzador de corrent i 4 anys de garantia. Inclou font d'alimentació interna. Per a ús exclusiu en interiors.

ROLL-UP I ALTRES

Roll-up per promocionar el seu producte o empresa en fires, presentacions i tot tipus d'esdeveniments. Acabat de gran qualitat

PLAFONS I PLAFONERES

Sistema de plafons per a tot tipus de publicitat o promoció.
SUBIR