Serveis Gràfics

Catàlegs d´empresa

La nostra aliança amb l´empresa de comunicació Binòmik Disseny Gràfic ha fet que podem oferir aquest servei amb totes les garanties de disseny, impressió i acabat.

Ja hem comentat que ajudem a crear la maqueta de qualsevol producte gràfic, però a més, justament amb l´estudi de disseny Binòmik, confeccionem catàlegs d´empresa a mida, tarifes de preus i complements.

Impressió i acabats

Disposem de maquinària d´alta tecnologia en impressió tant en digital com en offset i també en gran format. En relació a la maquinària d´acabat podem realizar qualsevo tipues d´acabat a les nostres instal.lacions del carrer Galileu.

Imprimim amb offset i digital, dependent de la qualitat d´exemplars i de l´urgèrcia. Disposem del esquips necessaris per la impressió i acabats als nostres locals de carrer Galileu.

carpetes personalitzades

Des de fa més de 10 anys estem fent carpetes personalitzades en petites i grans quantitats. Per a empreses, escoles i institucions.També realitzem curtes produccions per a presentacions o licitacions.

Podem imprimir i acabar carpetes personalitzades en qualsevol quantitat, ja siguin d´anelles, de gomes, folders de presentacions, etc.

Impressió i edició de llibres

Imprimim i editem llibres des de fa més de 25 anys, adaptem els arxius dels nostres clients per a aconseguir el seu somni de publicació d´un llibre. Imprimim tant a editorials com per a particulars.

Aquesta és una especialitat que fem des de ja fa molts anys, disposem de la maquinària i els coneixements necessaris per a l´edició i impressió de qualsevol tipus de llibre ja sigui amb tapa dura o be tova.

Edició de revistes

Edició de revistes, tesis i proyectes estudiantils

Imprimim revistes a partir dels arxius dels nostres clients, així com a tesis doctorals i proyectes d´escola.
Ajudem als nostres clients amb l´assessorament personalitzat de tal com es presenten aquest productes i amb la pre-impressió.

Ajudem en la preparació dels arxius a punt per a la seva impressió, imprimim una prova i, després de fer els canvis que es demanin, fem la impressió final.

Tot en serveis d´arts gràfiques,assesorament,disseny, impressió i acabats especials des de fa més de 40 anys

SUBIR